IOS 13.7 is uit!

Apple heeft zijn nieuwe iOS 13.7-update voor iPhone overhaast uitgebracht en het brengt een vrij korte lijst met wijzigingen voor compatibele apparaten.

Vorige week heeft Apple de iOS 13.7-update uitgebracht voor de beta-testers. Meestal blijven iOS-updates enkele weken in bètatest voordat ze voor het publiek worden vrijgegeven. iOS 13.7 is niet een typische mijlpaalrelease.

Er waren vermoedens dat Apple iOS 13.7 veel sneller dan normaal naar het publiek zou brengen en die vermoedens werden vandaag bevestigd met een officiële release.

iOS 13.7 heeft misschien een mijlpaalrelease bereikt, maar de update zelf is eigenlijk vrij klein. Dat gezegd hebbende, het brengt nieuwe functies en verbeteringen onder de motorkap met zich mee voor de iPhone.

Volgens de release-opmerkingen van Apple kun je met iOS 13.7 kiezen voor het COVID-19 Exposure Notifications-systeem zonder dat je een app hoeft te downloaden. De systeembeschikbaarheid is afhankelijk van ondersteuning van uw plaatselijke volksgezondheidsinstantie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*